Konu: Bunlara Gülmemek Elde Deil Cuma Ocak 30 2009, 10:30
ÇORUMLU BABA Oğlu üniverstede olan bi baba vardır birgün çoçuktan babaya bi mektup gelir Baba burası Bolu kızlar dolu para bitti kızlar gitti. Baba oğluna dayanamayıp 500 TL gönderir. 1 ay sonra tekrar aynı mektup gelir Baba burası Bolu kızlar dolu para bitti kızlar gitti. Fedakar baba dayanamayıp oğluna bi 500 TL daha gönderir. 1 ay sonra bi mektup daha Baba burası Bolu kızlar dolu para bitti kızlar gitti Babası yine dayanamayıp bi 500 TL gönderir 1 ay sonra aynı mektup yine gelir. Baba buna artık dayanamayıp şöyle der BAK OĞLUM Burası Çorum ananın a?ına korum para bitti anan gitti....
RAHİBELER4 rahibe ölmüs ve cennet cehennem sınırında sorgulamaya alınmışlar. Sorgulama meleği demiş ' şimdi herkes sırayla dünyadayken işledigi en büyük günahı anlatsın. Sakın atmayın tespit ederiz. 1. rahibe ben hayattayken bir kere penise dokunmustum parmağımın ucuyla demiş melek hangi parmağınla diyince sağ elinin isaret parmağını göstermiş. Melek: Tamam yavrum şimdi git ve günahı işlediğin o parmağı yan taraftaki kutsal suya sokarak arın günahlarından demiş. 2. Rahibe ben hayattayken bir kere penisi tutmuştum Melek: hangi elinle demiş. Sag elini kaldırmış 2.rahibe, melek de ona gidip o elini yandaki kutsal suya sokarak günahlarından arınmasını ögütlemiş. Bu sırada 3. rahibeyle 4. rahibe aralarında fısıldaşıyolarmış. Sonra aniden yer değiştirmişler. Sorgulama meleği bunu farkederek: 'Bir dakika ne oluyor, siz niye yer değiştirdiniz ' diye sorunca daha önce 4. sırada olup 3. sıradakiyle yer değiştiren rahibe: ' İzin verirseniz, arkadaş kutsal suya g.tünü sokmadan ben bi ağzımı çalkalayıp çıkayım efendim...
MEDENİ TÜRKGümrük kapısından bir İngiliz , bir Fransız , bir Türk geçmek için bekliyorlarmış . Gümrük görevlileri valizlerini kontrol etmeye başlamış . Önce İngilizin valizine bakmışlar . İçinden 7 adet don çıkmış . 'Niye 7 tane ? ' diye, İngiliz e sormuşlar . O da ' Haftanın 7 günü var , hepsi için birtane ; Pazertesi , Salı , Çarşamba ...' demiş . 'Vay be ! Helal olsun medeniyete , temizliğe bak adamlardaki' demiş görevliler . Sıra Fransızın valizine gelmiş . Açmışlar bakmışlar 8 tane don 7 yi anladıkta niye 8 tane don ?' diye sormuşlar . 'Hergün için birtane , birtanede ne olur ne olmaz diye aldım ' demiş . 'Vay be ! Adamlardaki temizliğe , medeniyete bak' demiş görevliler . Sıra bizim Temel e gelmiş. Açmışlar bakmışlar tam 12 tane don . 'Ne varsa bizim insanımızda var , şu medeniyete şu temizliğe bak' Sormuşlar ' Niye 12 tane ? ' Bizimki ;' Ocak , Şubat , Mart... '
FİZİK DERSİAlican fizik dersindeymiş... Hoca bütün öğrencileri kaldırıp rutin sorular soruyormuş... - " Otobüstesin çok sıcak ne yaparsın? -Öğrenci: camı açarım, -Hoca: söyle giren havanın sürtünme katsayısı, -Öğrenci: bilmiyorum, -Hoca: otur sıfır" Bu böyle bir değil iki değil bütün sınıfta sürmüş herkes dökülüyor... Alican kalkmış... -Hoca: oğlum otobüstesin çok sıcak ne yaparsın? -AliCan: Ceketimi çıkarırım. -Ama oğlum çok sıcak... -Gömleğimi çıkarırım... -Oğlum çok çok sıcak... -Alican dayanamamış: Hocam anamı da becerseniz size o camı açtırmam....!
SİNCAPTemel İle dursun 5 İla 10 yıl arasında Amerika'da yaşarlar ve orada kürkü çok pahalı bir sincap çeşidi bulurlar Türkiye'ye gelirken bundan getirip, üretip, çok zengin olmayı tasarlarlar. Dursun sincabı sırt çantasına koyar ve havaalanından içeri sokar Temel de hemen arkasından havaalanına gelir ve uçağa binerler. Bir süre sonra dursun uyur kucağında bulunan çanta yere düşer ve sincap çantadan dışarı çıkar. Hemen Temelin kucağına gelir onunla oynar ve sonra Temel sincabi öldürür.Dursun uyanıp sincabı ölmüş görünce hemen temele sinirle sorar ne oldi buna? Temel cevaplamaya başlar sincap çantadan çıktı kucağıma geldi oradan pantolonuma girdi aleti yakaladı bir sağa salladı bir sola salladı kaldırdı üzerine çıktı İndi çıktı İndi çıktı sesimi çıkarmadım. Sonra biraz aşağı indi taşakları buldu oynadı ,tokuşturdu ceviz zannetti oynadı ellemedim.Biraz daha aşağıya indi deliği buldu yuva zannetti galiba girdi çıktı girdi çıktı yine ellemedim,ama ne zaman cevizleri yuvaya taşımaya kalktı İşte o zaman öldürdim oni.
Detaylı Mesaj
Bilgileri
Mesaj No: 1221
Mesajın Ana Konusu:Bunlara Gülmemek Elde Deil
Gönderilme Tarihi:Cuma Ocak 30 2009, 10:30
Bu Mesajı Şikayet Et:
Bunlara Gülmemek Elde Deil
1 sayfadaki 1 sayfası
1 -
Arama Yapmadan
Konu Açmayın. 2 - Mesaj Yazarken Başlıklar
Konularla Alakalı