Evin efendisi, kısa bir süre önce ayrıldığı evine telefon açıp, bahçıvan Temel'e sormuş: -Nasıl her şey yolunda mı?... "-Yolunda... Yanlız, küreğin sapı kırıldı onu tamir etmeye çalışıyorum..." -Neden kırıldı?... "-Köpeğinize mezar kazarken zorlamışım, bu yüzden..." -Nee!... Köpeğim öldü mü?... "-Havuza düştü öldü..." -Benim köpeğim çok iyi yüzerdi; nasıl havuzda ölür?... "-Ama havuzun suyu boşalmıştı, betona çakıldı..." -Daha havuzu yeni doldurmuştum... Neden boşalttınız?... "-Biz değil itfaiyeciler boşalttı... Çünkü evdeki yangını söndürmek için ilave suya ihtiyaç duydular..." -Evde yangınmı çıktı?... "-Evet efendim... Annenizin vefatı dolayısıyla çok sayıda insan geldi... Bir sigara izmaritinden kağıtlar, ardından da perde tutuşmuş... O kalabalıkta farkına varamadık..." -Annem nasıl öldü?... Sapasağlamdı... "-Haklısınız... Biz de şaşırdık ama, babanızın ölümüne dayanamadı..." -Yahu hiç pozitif bir haber yokmu?...Bunaldım... "-Olmaz olur mu?... Var... Geçen gün siz AİDS testi yaptırmıştınız ya... İşte onun neticesi pozitif çıktı..."
Detaylı Mesaj
Bilgileri
Mesaj No: 144
Mesajın Ana Konusu:Temel'in Yeri
Gönderilme Tarihi:Perş. Ekim 30 2008, 14:56
Bu Mesajı Şikayet Et:
Temel'in Yeri
1 sayfadaki 1 sayfası
1 -
Arama Yapmadan
Konu Açmayın. 2 - Mesaj Yazarken Başlıklar
Konularla Alakalı